Offerte aanvragen
background image

Duikvakantie MY Emperor Elite

Emperor Elite

Emperor Elite is de meest luxe boot van de Emperor Vloot in de Rode Zee. Deze zeer comfortabele boot is 38 meter lang en biedt plaats aan 26 duikers. Door de jarenlange ervaring is de service en kwaliteit van Emperor zeer hoog en veel duikers maken meerdere trips op één de drie boten.

Op het sundeck en upperdeck kan je genieten tussen of na het duiken op één van de beanbags of zitjes van het uitzicht en de zon. Het sundeck is deels overdekt. Een comfortabele salon met de bar en eetgedeelte is op het maindeck. Op het achterdek is het ruime duikdek met spoelbakken en tafels om je camera neer te zetten.

Hutten

Aan boord zijn er in totaal 13 hutten voor 26 duikers. Alle hutten hebben een individueel regelbare airconditioning en eigen badkamer met douche en toilet. In 2017 is de boot gerenoveerd en heeft op het upperdeck een zeer ruime en comfortabele executive suite met 2-persoonsbed gekregen. Verder zijn er op het upperdeck twee 2-persoonshutten (aparte of tweepersoonsbed). Op het maindeck is een hut 2-persoonshut (aparte bedden). Op het lower deck is er naast 8 standaardhutten (aparte bedden) ook een ruime juniorsuite (tweepersoonsbed). De hutten op het lowerdeck hebben een patrijspoort. De hutten op het maindeck en uppdeck hebben grote ramen. Voor elke gast zijn er 2 handdoeken en een badjas in de hut en 1 handdoek voor op het dek. Er is aan boord een centrale kluis waar je je waardevolle spullen kunt laten opbergen.

Verblijf aan boord van Emperor Elite is op basis van soft all inclusive inclusief ontbijt, lunch diner, frisdranken, koffie, thee, water en rode wijn tijdens het diner). De smaakvolle maaltijden worden meestal in buffetvorm geserveerd en tijdens de trip worden er verschillende lokale en internationale gerechten bereid. Mocht je een dieet of speciale wensen hebben geef dit dan bij boeking door, dan kan de crew hier rekening mee houden.
Telefoon:
033 45 71 594