Offerte aanvragen
background image

Duikvakantie MY Emperor Elite

Emperor Divers een begrip in Egypte

Ontdek de Rode Zee aan boord van een van de schepen van de Emperor Divers vloot. Emperor Divers staat bekent om zijn uitstekende service, mooie schepen en geweldige cruises naar de mooiste locaties in de Rode Zee. De Emperor Elite is de grootste en meest luxe boot uit de vloot van Emperor Divers. De boot is 38 meter lang en 8 meter breed en heeft totaal 4 dekken. De 12 tweepersoonshutten zijn over 3 dekken verdeeld. Er is 1 hut met een tweepersoonsbed en 11 hutten met twee losse bedden naast elkaar met een nachtkastje ertussen. Alle hutten hebben een eigen badkamer met aparte douche en toilet. In de hut is ook airconditioning, TV met media player, kluisje, minibar, föhn en badjas aanwezig. In de badkamer zijn 2 handdoeken per persoon aanwezig.

Groot duikdek

Het duik dek is ruim van opzet en er staan 12 liter aluminium duikflessen voor je klaar (15 liter met toeslag is mogelijk indien van te voren aangevraagd). Natuurlijk krijg je een kratje waarin je je eigen duikspullen kunt bewaren. Het duik platform is met 6,5m x 8m ruim te noemen en er zijn aparte spoelmogelijkheden voor camera’s en computers. Voor gebrevetteerde duikers is het is mogelijk om gratis met Nitrox te duiken.

Wifi aan boord van de Emperor Elite

Verder heeft de boot een salon met een zithoek met TV en dvd speler. Het eten wordt als buffet geserveerd in de eetsalon. Er zijn twee zonnedekken, een schaduwdek met ruim voldoende comfortabele ligbedden en er is zelfs een jacuzzi aan boord. In de salon en op het bovendek vind je een bar, dus je hoeft nooit ver te lopen voor een drankje!
Koffie, thee, frisdrank zijn ongelimiteerd bij de prijs inbegrepen. Bij het diner is rode wijn bij de prijs inbegrepen. Overige wijn en bier is tegen betaling verkrijgbaar. Ook diverse snacks en fruit zijn bij de prijs inbegrepen. Indien binnen bereik is er gratis Wifi aan boord.

Eten aan boord van de Emperor Elite

Alle maaltijden (ontbijt, lunch, diner), snacks tussen de duiken, frisdranken (Pepsi, Fanta, Sprite), thee, koffie en water zijn inbegrepen, net als lucht, lood en de begeleiding van een gids. De prijs is exclusief eventuele materiaalhuur. Dit dient vooraf opgegeven te worden. Nitrox is voor gebrevetteerde duikers inbegrepen maar dient vooraf wel aangegeven te worden.Telefoon:
033 45 71 594