Dive and Travel op Duikvaker 2019


Op 1, 2 en 3 februari is ons volledige team weer van de partij op de leukste duikbeurs van Nederland: Duikvaker! Je vind ons op stand 310 in hal 2 is waar wij klaar staan met alle informatie voor jouw volgende duikvakantie. Je heb de mogelijkheid kennis te maken met de mensen achter Dive and Travel en kunt persoonlijk in gesprek om jouw volgende duikvakantie samen te stellen. Reis je alleen, met zijn tweeën, met het gezin of zelfs met de hele duikvereniging, wij nemen graag de tijd om jouw wensen te inventariseren en zoeken samen met jou naar de bestemming die het beste aansluit bij wat jij nou echt wilt!

Onze wereldwijde versterking
Bovendien zijn wij niet de enige die enthousiast onze uitgebreide kennis en ervaring delen in onze stand, maar worden wij versterkt door maar liefst vijf ervaringsdeskundigen! De manager van de Murex Dive Resorts, Pim van Schendel, staat ons het hele weekend bij om al zijn expertise over zijn bestemmingen in Noord-Sulawesi, Indonesië door te geven. Petra Morten weet alles over duiken in de beroemde Lembeh Strait en over haar trots, het Lembeh Dive Resort. De eigenaren van Magic Island- en Magic Oceans Resort, Arie en Desiree, vertellen in geur en kleur over hoe prachtig het duiken wel niet is in de Filipijnen en wat je er allemaal nog meer kunt doen. En Karin Brussaard, onder water fotografe en ambassadrice voor Olympus, praat met jou over onderwater fotografie, de opkomende foto experience naar de Rode Zee en duiken met haaien op de Bahama’s. Een zee van expertise dus!
Duikvaker stand foto

Wil je gewoon informatie inwinnen om later rustig op de bank de mogelijkheden nog eens door te nemen? Ook dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. We hebben stapels prachtige flyers met daarin tal van scherpe aanbiedingen voor iedere bestemming, zodat jij thuis met de voeten omhoog iets moois hebt om door te bladeren en om bij weg te dromen. Mocht de reis waar jouw hart sneller van gaat kloppen er toch niet tussen staan, dan vind je op onze website nog veel meer speciaal geprijsde reizen en exclusieve aanbiedingen. Dus kom langs voor een praatje, een goed verhaal, een mooie flyer of voor tips van ervaringsdeskundigen en laat je inspireren!

Profiteer nu al van de beursspecials!
Veel van onze beursspecials zijn nu al geldig. Dat betekent dat jij als eerste gebruik kunt maken van spectaculaire aanbiedingen! Zo ben jij de drukte van de beursperiode te slim af en voorkom je dat jouw favoriete resort, hotel of liveaboard al vol zit. Vraag een reisvoorstel aan of boek direct online voor de scherpste prijs!

Koop je kaarten voor Duikvaker 2019 via duikeninbeeld.tv en ontvang met kortingscode DIB19 20% kassakorting.