Blue Manta Liveboard

5 sterren
Luxueuze boot Ruime stalen bootToegewijde stafGrote verscheidenheid aan routes

Blue Manta

Blue Manta Liveaboard - drone zijaanzicht
Verblijf op dit stalen schip zal voelen als een 5***** hotel. Alles is aanwezig qua voorzieningen en eten om jouw duikvakantie tot een succes te maken. Op de boot vind je verdeeld over 3 dekken een salon, eetzaal en een zonnedek met schaduwmogelijkheden. Op het duikdek heb je alle ruimte om je voor te bereiden op je duik. Onderwaterfotografen worden op hun wenken bediend in de camerakamer met genoeg opberg- en oplaadmogelijkheden. Er is airconditioning aanwezig in alle binnenruimtes en 24-uurs Wifi via de satelliet om met het thuisfront verbonden te blijven.


Hutten

Blue Manta Liveaboard - hut
De 14 hutten zijn van alle luxe voorzien. De hutten zijn ± 20m2 en beschikken over een eigen badkamer waar shampoo en douchgel aanwezig zijn. Je slaapt in 1 x 2-persoonsbed of 2 x 1-persoonsbed. Verder is er genoeg opbergruimte voor al je spullen.

Verblijf op de Blue Manta is op basis van volpension. Tot 5 x per dag wordt er een (kleine) maaltijd aangeboden die bereid worden door 3 chef koks. Tussendoor kan je genieten van snacks, thee, water en koffie. Mocht je een dieet of speciale wensen hebben geef dit dan bij boeking door, dan kan de crew hier rekening mee houden.

Beoordelingen
9,1
Blue Manta liveaboard
Voor de Blue Manta liveaboard hebben we nog geen beoordeling beschikbaar.

Specificaties

Blue Manta
Klasse
Lengte
Breedte
Aantal dekken
Aantal hutten
Maximaal aantal gasten
Airco
Nitrox
Verblijf
Wifi
Luxe
45 meter
9 meter
3
14
22
ja
ja, tegen betaling
Volpension. Dit houdt in ontbijt, lunch, diner, snacks, koffie, thee, water en frisdranken
ja

Fotoalbum

Prijzen

Vanaf 2513 euro
Prijzen en beschikbaarheid Blue Manta
Inclusief in de reissom:
- transfer naar en van de Blue Manta
- Blue Manta Liveaboard
- 6, 7, 8, 9, 10, 11 of 13 nachten verblijf in een 2-persoonshut (op indeling)
- fles, lucht en lood
- Volpension. Dit houdt in ontbijt, lunch, diner, snacks, koffie, thee, water en frisdranken
- handdoeken en toiletartikelen
Exclusief in de reissom:
- Retourvlucht Indonesië
- alcoholische dranken.
- Duikmateriaal.
- Nitrox.
- Aan boord kan betaald worden met Rupiah, Euro en US Dollar. Het is ook mogelijk om met creditcard te betalen (VISA en Mastercard), er wordt ca. 4,5% creditcard kosten in rekening gebracht.
- Meerprijs 1-persoonsbezetting
- Havengelden à $ 250 per persoon
Exclusief in de reissom:
- Visum Indonesië: Sinds 1 mei 2022 is het nodig een visum aan te schaffen wanneer je naar Indonesië reist en het land binnen komt op één van de volgende luchthavens: Medan, Jakarta, Denpasar op Bali, Manado en Ujung Pandang op Sulawesi. Het visum kun je aanschaffen bij aankomst en bedraagt ongeveer IDR 500.000 ca € 32,- per persoon of online voor vertrek via de e-VOA. Zo kun je bij aankomst in Jakarta een lange wachtrij omzeilen en uw overstap snel halen of uw reis op een andere manier voortzetten. Je kunt gemakkelijk een e-VOA (Visa on Arrival) aanvragen op de website van het Ministerie van Immigratie. Online aanvragen kan via: https://molina.imigrasi.go.id/.

- Het is voor passagiers verplicht om vanaf maximaal 48 uur voor aankomst een digitaal Customs Declaration in te vullen. Je ontvangt na het invullen een QR-code die je laat zien als je langs de douane gaat.
Dit digitaal formulier vervangt het oude blauwe papiertje dat voorheen aan boord werd uitgedeeld. Registratie kan via https://ecd.beacukai.go.id - Electronic-Customs Declaration.
- Eventueel af te sluiten reis-en/of annuleringsverzekering.

- De regering van Bali heeft met ingang van 14 februari 2024 een LOVE BALI-bezoekersheffing van IDR 150.000 (ongeveer Euro 9,- per persoon) ingevoerd. De toeristenbelasting geldt als je vanuit een ander land rechtstreeks naar Bali vliegt, en ook als je vanuit een andere provincie in Indonesië naar Bali reist. Reizigers dienen zich voor aankomst op Bali te registreren via de website: https://lovebali.baliprov.go.id/ volg deze link voor meer informatie en zie bijlagen.

Route

Duiken
Afhankelijk van de route maak je 3-4 duiken per dag. De duiken zijn op 20-30 meter, je dient dus je advanced te hebben voordat je aan boord gaat. Daarnaast is vanwege de moeilijkheidsgraat van sommige duiken een minimum van 50 gelogde duiken vereist. Dit ook om maximaal van het prachtige onderwaterleven te kunnen genieten. Er zijn 4 zodiacs waarmee je naar de duikplaats wordt gebracht. De temperatuur van het water ligt tussen de 25 en 28 graden dus een 3mm shorty kan! Voor Nitrox gecertificeerde duikers is er Nitrox beschikbaar tegen een meerprijs.
Blue Manta Liveaboard - duikers
Blue Manta Liveaboard - raja ampat
Route
Afhankelijk van de periode vaart de Blue Manta diverse routes met een verblijfsduur aan boord tussen de 7 en 13 dagen. De routes die gevaren worden zijn: Raja Ampat-Misool, Raja Ampat-Banda-Alor, Maumere-Komodo, Maumere-Alor, Komodo-North South en Maumere-Alor-Banda-Ambon. Vraag ons naar de verschillende routes en mogelijkheden. In verband met weers- of onvoorziene omstandigheden is het mogelijk dat de route wordt aangepast.

Beoordelingen

Blue Manta Liveaboard
Indonesië liveaboards, Indonesië
9,1
Blue Manta liveaboard
Blue Manta Liveaboard
Voor de Blue Manta liveaboard hebben we nog geen beoordeling beschikbaar.