Blue Manta Liveboard

5 sterren
Luxueuze boot Ruime stalen bootToegewijde stafGrote verscheidenheid aan routes

Blue Manta

Blue Manta Liveaboard - drone zijaanzicht
Verblijf op dit stalen schip zal voelen als een 5***** hotel. Alles is aanwezig qua voorzieningen en eten om jouw duikvakantie tot een succes te maken. Op de boot vind je verdeeld over 3 dekken een salon, eetzaal en een zonnedek met schaduwmogelijkheden. Op het duikdek heb je alle ruimte om je voor te bereiden op je duik. Onderwaterfotografen worden op hun wenken bediend in de camerakamer met genoeg opberg- en oplaadmogelijkheden. Er is airconditioning aanwezig in alle binnenruimtes en 24-uurs Wifi via de satelliet om met het thuisfront verbonden te blijven.


Hutten

Blue Manta Liveaboard - hut
De 14 hutten zijn van alle luxe voorzien. De hutten zijn ± 20m2 en beschikken over een eigen badkamer waar shampoo en douchgel aanwezig zijn. Je slaapt in 1 x 2-persoonsbed of 2 x 1-persoonsbed. Verder is er genoeg opbergruimte voor al je spullen.

Verblijf op de Blue Manta is op basis van volpension. Tot 5 x per dag wordt er een (kleine) maaltijd aangeboden die bereid worden door 3 chef koks. Tussendoor kan je genieten van snacks, thee, water en koffie. Mocht je een dieet of speciale wensen hebben geef dit dan bij boeking door, dan kan de crew hier rekening mee houden.

Beoordelingen
9,1
Blue Manta liveaboard
Voor de Blue Manta liveaboard hebben we nog geen beoordeling beschikbaar.

Specificaties

Blue Manta
Klasse
Lengte
Breedte
Aantal dekken
Aantal hutten
Maximaal aantal gasten
Airco
Nitrox
Verblijf
Wifi
Luxe
45 meter
9 meter
3
14
22
ja
ja, tegen betaling
Volpension. Dit houdt in ontbijt, lunch, diner, snacks, koffie, thee, water en frisdranken
ja

Fotoalbum

Prijzen

Vanaf 2291 euro
Boek zonder zorgen je duikvakantie bij Dive and Travel
We willen allemaal graag weer op duikvakantie maar de huidige ontwikkelingen rond het Corona virus maken ons allemaal wat terughoudend. Het team Dive and Travel ziet jullie graag weer als klant en heeft hebben daarom het "Boeken zonder zorgen" geïntroduceerd. Word jouw reis i.v.m. Corona geannuleerd of omgeboekt dan geven wij je voor de meeste bestemmingen de "Boeken zonder zorgen "garantie. Onze reisspecialisten adviseren je graag om welke bestemmingen het gaat zodat je zorgeloos jouw ideale vakantie bij ons kunt boeken. 

Boeken zonder Zorgen
✅ Annuleert Dive and Travel jouw boeking in verband met een aangepast reisadvies naar oranje of rood door bijvoorbeeld COVID-19 dan bieden wij je de zekerheid van kosteloos omboeken (op basis van beschikbaarheid) of je ontvangt een terugbetaling van je reeds betaalde reissom, ook indien je met een Corona voucher hebt betaald.

✅  Indien je er zelf voor kiest om niet te willen reizen terwijl dit wel mogelijk is, dan gelden de normale annuleringsvoorwaarden. Kun je niet reizen i.v.m. een COVID-19 besmetting dan is dit verzekerd onder de annuleringsverzekering. Wij raden aan bij boeking van je reis dus altijd een annuleringsverzekering af te sluiten.

✅ Indien de vakantiebestemming een reisadvies naar code oranje of rood verandert tijdens jouw verblijf zorgt Dive and Travel in overleg ervoor dat je weer veilig op Nederlandse bodem landt. Wij hebben nauw contact met jou als klant en onze leveranciers om er voor te zorg te dragen dat je zo snel mogelijk en veilig weer thuis bent. De niet genoten nachten kunnen door middel van een voucher op een later moment opgenomen worden.

✅ De boek zonder zorgen garantie is van toepassing op alle nieuw geboekte reizen vanaf 01 januari 2021.

De boeken zonder zorgen garantie is geen vervanging van de annuleringsverzekering. Wij raden je ten zeerste aan een annuleringsverzekering af te sluiten voor jouw volgende duikvakantie. Dive and Travel werkt samen met de Europeesche Verzekeringen, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Dive and Travel behoudt zich ten alle tijden het recht om, zonder kennisgeving vooraf, de Boeken zonder Zorgen garantie aan te passen, wijzigen of te beëindigen zonder dat daar consequenties aan verbonden zijn.

Al onze samenwerkende luchtvaartmaatschappijen, hotels en duikscholen hebben uitgebreide Corona maatregelen genomen. Klik op de bestanden en bekijk de aanpassingen per onderdeel van jouw reis. Je bent als klant zelf verantwoordelijk voor het naleven van alle voorwaarden t.a.v. de juiste reisdocumenten.

Kijk voor de reisadviezen per land op: Nederland Wereldwijd
Prijzen en beschikbaarheid Blue Manta
Inclusief in de reissom:
- transfer naar en van de Blue Manta
- Blue Manta Liveaboard
- 6, 7, 8, 9, 10, 11 of 13 nachten verblijf in een 2-persoonshut (op indeling)
- fles, lucht en lood
- Volpension. Dit houdt in ontbijt, lunch, diner, snacks, koffie, thee, water en frisdranken
- handdoeken en toiletartikelen
Exclusief in de reissom:
- Retourvlucht Indonesië
- Alcoholische dranken.
- Duikmateriaal.
- Aan boord kan betaald worden met Rupiah, Euro en US Dollar. Het is ook mogelijk om met creditcard te betalen (VISA en Mastercard), er wordt ca. 4,5% creditcard kosten in rekening gebracht.
- Meerprijs 1-persoonsbezetting
- Havengelden à $ 250 per persoon
Exclusief in de reissom:
- Ruimbagage KLM, zie bagage regels voor de bestemming Bali.
- Visum Indonesië en de uitzonderingen: Sinds 1 mei 2016 is het niet meer nodig een visum aan te schaffen wanneer je naar Indonesië reist en het land binnen komt op één van de volgende luchthavens: Medan, Jakarta, Denpasar op Bali, Balikpapan op Borneo, Manado en Ujung Pandang op Sulawesi.
- Eventueel af te sluiten reis-en/of annuleringsverzekering.
- SGR bijdrage en garantiedekking á € 5,- per persoon.
- Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (maximaal 9 personen).
- Administratiekosten € 18,- per boeking.

Route

Duiken
Afhankelijk van de route maak je 3-4 duiken per dag. De duiken zijn op 20-30 meter, je dient dus je advanced te hebben voordat je aan boord gaat. Daarnaast is vanwege de moeilijkheidsgraat van sommige duiken een minimum van 50 gelogde duiken vereist. Dit ook om maximaal van het prachtige onderwaterleven te kunnen genieten. Er zijn 4 zodiacs waarmee je naar de duikplaats wordt gebracht. De temperatuur van het water ligt tussen de 25 en 28 graden dus een 3mm shorty kan! Voor Nitrox gecertificeerde duikers is er Nitrox beschikbaar tegen een meerprijs.
Blue Manta Liveaboard - duikers
Blue Manta Liveaboard - raja ampat
Route
Afhankelijk van de periode vaart de Blue Manta diverse routes met een verblijfsduur aan boord tussen de 7 en 13 dagen. De routes die gevaren worden zijn: Raja Ampat-Misool, Raja Ampat-Banda-Alor, Maumere-Komodo, Maumere-Alor, Komodo-North South en Maumere-Alor-Banda-Ambon. Vraag ons naar de verschillende routes en mogelijkheden. In verband met weers- of onvoorziene omstandigheden is het mogelijk dat de route wordt aangepast.

Beoordelingen

Blue Manta Liveaboard
Indonesië liveaboards, Indonesië
9,1
Blue Manta liveaboard
Blue Manta Liveaboard
Voor de Blue Manta liveaboard hebben we nog geen beoordeling beschikbaar.