Offerte aanvragen
background image

Duikvakantie Malapascua Exotic Dive Resort

Exotic Malapascua Resort

Ons spreekt de ontspannen sfeer van “Exotic”, zoals de lokale bevolking het resort noemt, het meest aan. Het resort heeft een strandtuin met hangmatten waarin je lekker een boekje kunt lezen of een drankje drinkt. Het witte strand is ruim 70 meter breed en de mooie heldere Visaya zee ligt voor de deur! Voor het resort zijn er uitstekende mogelijkheden om te zwemmen en te snorkelen.

Om nog verder te ontspannen kun je alle stress door de professionele masseuses van de Exotic Spa laten wegmasseren. Je kunt o.a. kiezen uit Reflexology, Zweedse, Shiatsu, Aroma Therapie of de Exotic Combination Massage. Dit is Zweedse massage met Shiatsu punten.

Kamertypes

Bij Exotic zijn in totaal 28 kamers, verdeeld over 3 verschillende kamertype:

Deluxe Room (16 kamers):
De Deluxe Room is voorzien van airconditioning, 2-pers bed of twee losse bedden, balkon, minibar, satelliet tv, badkamer met douche en toilet. Je hebt de beschikking over warm en koud water. De kamer is geschikt voor maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 1 kind.

Beachfront Deluxe Room (4 kamers):
De Beachfront Deluxe Room is voorzien van airconditioning, een 2-pers bed, balkon, minibar, satelliet tv, badkamer met douche en toilet. Je hebt de beschikking over warm en koud water. De kamer is geschikt voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 1 kind.

Super Deluxe Room (8 kamers):
De Super Deluxe Room is voorzien van airconditioning, een 2-pers bed, balkon, minibar, satelliet tv, badkamer met douche en toilet. Je hebt de beschikking over warm en koud water. De kamer is geschikt voor 4 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen.

Kluisjes zijn bij de receptie en gratis te gebruiken.

Lekker eten bij Malapascua

Wij vinden het eten en drinken op vakantie altijd erg belangrijk. Daar hoeven we ons bij Exotic geen zorgen om te maken. Het restaurant heeft a la carte menu, variërend van salades en sandwiches (gemaakt van dagelijks vers gebakken brood) tot complete Filippijnse en internationale specialiteiten. In de koffiehoek kun je terecht voor alle soorten espresso zoals: espresso shot, café latte, cappuccino of ijskoffie en in de bar (met zeezicht!) geniet je van je biertje of cocktail. Wil je buiten het a la carte menu gebruik maken van het halfpension of volpension pakket dan is hiervoor een aparte compactere menukaart beschikbaar. Boek je het prijsgunstige half- of volpension en wil je hiernaast gebruik maken van het a la carte menu dan heb je recht op een dagtegoed (exclusief dranken) van PHP 1,500.

Faciliteiten

Telefoon, fax en internet is 24 uur per dag beschikbaar. Contact met het thuisfront is dus mogelijk! In het restaurant en op sommige delen van het strand is WiFi. Het resort heeft ook een laudry sevice waarbij de kleding binnen 24-48 uur gereed is.

Elektriciteit is op Malapascua een luxe. Normaal is er alleen elektriciteit beschikbaar op Malapascua van 18:00 uur tot 23:00 uur. Gelukkig beschikt Exotic over een eigen stroomvoorziening (3 generatoren totale vermogen 120Kva) die het resort 24 uur per dag voorzien van elektriciteit. (220v/60Hz).

Belangrijk!

Exotic Divers duikt op verschillende duikplaatsen welke dieper zijn dan 18 meter, denk aan Monad Shoal, Ubang Bato en het Doña Marilyn wrak. Het duikcentrum van het resort laat in overeenstemming met de PADI normen en hun eigen verantwoordelijkheden alleen duikers met minimaal een Advanced Open Water brevet (of soortgelijk) dieper duiken dan 18 meter. Dit geldt dus ook voor bovengenoemde duikplaatsen.

Om dezelfde redenen is het alleen voor duikers met minimaal een Advanced Open Water brevet mogelijk om nachtduiken te maken. Bij Exotic Divers kun je o.a. de Advanced duikcursus volgen en je brevet halen.
Telefoon:
033 45 71 594