Offerte aanvragen
background image

Duikvakantie The Breakers Diving & Surfing Lodge

Watersport hotel

Het Breakers Diving and Surfing Lodge is zoals ze zelf zeggen een watersport lifestyle hotel. Het Breakers Diving and Surfing Lodge is dus niet een specifiek duikers hotel, maar een hotel voor watersporters waarbij ze zich vooral richten op duikers, kite surfers en wind surfers.

De 173 kamers in het Breakers Diving and Surfing Lodge zijn comfortabel en modern ingericht. De kamers hebben een afmeting van ongeveer 28 m² en zijn voorzien van airconditioning, een balkon, TV, kluis, minibar, föhn en Internet. De badkamer heeft een wastafel, toilet en douche. De meeste kamers hebben uitzicht op zee.

Dine Around in Soma Bay

Er zijn een aantal bars en restaurants in het Breakers Diving and Surfing Lodge. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om mee te doen aan het “Dine Around” arrangement. Hiermee kun je tegen een voordelig tarief dineren in andere hotels in Soma Bay die ook meedoen aan “Dine Around”.

Bij het duikcentrum vind je de Breakers Beach Bar. Hier kun je de gehele dag terecht voor drankjes, snacks en sandwiches. Gasten die half pension hebben geboekt, kunnen voor het ontbijt en het diner terecht in het Breakers Dolphin Restaurant. Hier wordt het ontbijt en diner in buffet stijl geserveerd. Daarnaast kun je hier gedurende de dag ook terecht voor snacks, pizza’s en a la carte maaltijden.

In de Breakers Reef Bar kun je ’s avond lekker dansen en loungen. De Reef bar ligt direct aan zee. Dan is er ook nog een Breakers Roof Garden Bar, waar je gedurende de dag kunt loungen onder de zon en ’s avonds relaxen onder de sterren.

Faciliteiten bij The Breakers Lodge

Je kunt je in het Breakers Diving and Surfing Lodge ook nog uitleven in de fitness ruimte of relaxen in de sauna. Wil je dat relaxen wat grootser aanpakken, dan zit je hier ook goed. In Soma Bay zit namelijk het Les Thermes Marins des Cascades, dit is één van de betere spa’s van Egypte. Je kunt hier terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen en massages. Voor de mensen die naast duiken ook golfen, er is in Soma Bay een 18 holes golfbaan.

Sinds mei 2016 is het ook mogelijk om yoga lessen te volgen (beginners en gevorderden). Het yoga gedeelte heeft een prachtig uitzicht over de rode zee en zonsondergang. Er word 6 dagen per week en twee keer per dag, in de ochtend en namiddag, yoga lessen gegeven. De kosten bedragen € 4,- per persoon per les. Privé lessen zijn op verzoek mogelijk.
Telefoon:
033 45 71 594