Offerte aanvragen
background image

Duikvakantie Kubu Indah Dive & Spa Resort

Kamertypes Kubu Indah Dive & Spa Resort

Het Kubu Indah Dive & Spa resort bestaat uit 10 bungalows die ruim opgezet zijn. Er zijn 4 Garden bungalows en ook de familie bungalow, bestaande uit 2 geschakelde bungalows staan in de prachtige groene tuin. Deze bungalows hebben gedeeltelijk zeezicht. De bungalows zijn modern, stijlvol en toch ook Balinees ingericht en hebben een oppervlakte van 31m². Ze zijn voorzien van een eigen terras met een mooi uitzicht op de tuin of op zee, airconditioning, fan, kluis en een minibar. De badkamer heeft een douche met warm en koud water, een wastafel en toilet. De 4 Beach Front bungalows zijn qua formaat en inrichting gelijk aan de Garden bungalows. Het verschil is dat de Beach Front bungalows op slechts 50 meter van de zee liggen en zeezicht hebben. De huisjes worden twee maal per dag schoongemaakt. de eigenaren werken zelf ook mee in het resort. Hierdoor staan de puntjes op de bekende i.

Behalve in het zwembad kun je natuurlijk ook in de zee zwemmen. Houd er wel rekening mee dat het strand bestaat uit vulkanisch gesteente en dat het dragen van duikschoentjes of iets dergelijks aan te raden is.

Lekker eten bij Kubu Indah

Het restaurant is elke dag open van 7 uur ’s ochtends tot 11 uur ’s avonds. Je kunt dus altijd wat te eten of te drinken krijgen. Het eten is een mix van de Indonesische en de Europese keuken. Je kunt kiezen voor à la carte of halfpension, waarbij je keuze hebt uit 15 verschillende 3-gangen menu's. Bij halfpension is drinkwater inbegrepen tijdens het diner. Bij het zwembad vind je de Pool bar waar je vanaf de lunch tot ’s avonds laat terecht kunt voor een lekkere cocktail, een heerlijke milkshake of een tropische vruchtensap. Bij de Pool bar staat een laptop waar je tegen een vergoeding gebruik kunt maken van het internet.

Traditionele Balinese massage

Je kunt niet op vakantie gaan naar Bali zonder een massage te nemen. Om het je eenvoudig te maken heeft het Kubu Indah resort een eigen spa. Je kunt hier een heerlijke traditionele Balinese massage ondergaan, maar ook diverse schoonheidsbehandelingen. Optimaal ontspannen dus! Bij boekingen van minimaal 7 nachten zit een gratis traditionele Balinese massage inbegrepen! Je wordt ontvangen door twee vriendelijke Balinese dames die je eerst een heerlijke verfrissing aanbieden. Na afloop van de massage kun je nog even nagenieten onder het genot van een heerlijke kop Balinese thee.

Eilandtour Bali

Wil je een dag relaxen en niet duiken is het mogelijk om een tour te maken over het eiland en verschillende bezienswaardigheden te bezoeken zoals bijvoorbeeld de Besakih tempel, het traditionele dorpje Tenganan of de Sidemen rijstvelden. De eigenaren van het resort regelen een auto met chauffeur voor je die het eiland rond rijdt en je alles over de cultuur en geschiedenis van het eiland kan vertellen.

Bali is een eiland met een mooie natuur en het eiland is rijk aan cultuur. De Balinese bevolking grijpt elke gelegenheid aan voor een "celebration". Speenvarkentjes en andere levensmiddelen worden geofferd nadat deze op speciale wijze zijn bereid of kleurrijk zijn verpakt. Tijdens een "celebration" zijn zowel de dames als de heren gekleed in traditionele Balinese kleding. De Balinese bevolking is heel vriendelijk en wil je een foto nemen van een viering, vraag het ze gerust.

Er is een goed buffet restaurant dat een schitterend uitzicht biedt over de Sidemon rijstvelden, voor Balinese begrippen niet goedkoop, maar wel heel lekker. Vraag de gids om je hier naar toe te brengen, hij weet ongetwijfeld wat je bedoelt. Tijdens het eten kun je genieten van de rijstvelden met de Gunung Agung vulkaan op de achtergrond. De gids zal zich vereerd voelen als je hem uitnodigt om mee te lunchen, dit eventueel ter vervanging van de fooi die je hem aan het einde van de dag ongetwijfeld gegeven zou hebben.
Telefoon:
033 45 71 594