Offerte aanvragen
background image

Duikvakantie Murex Dive Resort

Murex Dive Resort

Op 20 minuten rijden ten zuiden van Manado stad en op een uur rijden van de luchthaven ligt het Murex Dive Resort. Dit kleine vriendelijke resort is gelegen in het dorpje Kalasey aan de zuid kant van de baai van Manado met uitzicht op Manado Tua en de Bunaken eilanden. Het resort staat onder leiding van Danny en Angelique. Sinds 1 januari 2014 is de Nederlander Pim van Schendel de duikcentrum manager van Murex Resort en het zusterhotel Murex Bangka Resort. Hij is al 8 jaar werkzaam in deze regio. Pim weet alle ins en outs van deze regio en is tijdens je reis het Nederlandse aanspreekpunt! Sinds Oktober 2015 is Olivier Nelis aangesteld als hotelmanager op Murex Bangka, ook hij spreekt Nederlands en is je aanspreekpunt tijdens je verblijf op Bangka.

Kamertype

Het Murex Dive Resort is een klein familie resort met een persoonlijke sfeer. De 15, in traditionele stijl gebouwde losstaande bungalows liggen verspreid over de mooi aangelegde tropische tuin met diverse visvijvers en vele soorten bloemen. De 15 stenen Deluxe bungalows (waarvan 3 zeezicht bungalows en 12 bungalows met tuin en zwembad zicht) zijn eenvoudig maar compleet ingericht en beschikken over een overdekte badkamer met douche en toilet. Verder zijn ze voorzien van zowel airconditioning als een ventilator. Een koelkastje, drinkwater, een terras of balkon maken het verder af. Het resort beschikt over een zwembad met verschillende dieptes ideaal voor beginners opleidingen. Rond het zwembad staan ligbedden en parasols.

Ligging

Het resort is direct aan zee gelegen en heeft een klein kiezelstrand. Tevens beschikt het resort over een privé haventje waar de verschillende boten afgemeerd liggen. De vaartijd naar de Bunaken eilanden is ongeveer 45 minuten. Vanaf het strand heb je een geweldig uitzicht op zee en 's avonds de ondergaande zon met aan de horizon de eilanden Manado Tua en Bunaken. Sinds kort is er direct aan zee een terras aangelegd. In het openluchtrestaurant wordt het ontbijt, de lunch en het diner in buffetstijl geserveerd, maar tijdens de volledige duikdagen lunch je op boot. Het eten bij Murex is afwisselend met zowel lokale als internationale invloeden en erg lekker. Thee, koffie, gekoeld water en snacks zijn altijd verkrijgbaar in het restaurant en zijn bij de prijs inbegrepen. In het restaurant is ook WIFI beschikbaar.

Duiken

Murex Divers biedt in zijn duikpakket standaard 3 begeleide boot duiken per dag aan met de mogelijkheid om nog een onbegeleide kantduik te maken. Met een pakket van 5 dagen duiken heb je dus de mogelijkheid om 20 duiken te maken. Tezamen met de aantrekkelijke prijs voor het duikpakket is Murex hierdoor een zeer interessante accommodatie om te verblijven.
Telefoon:
033 45 71 594