Offerte aanvragen
background image

Duikvakantie Wakatobi Dive Resort

Wakatobi Dive Resort

Wakatobi Dive Resort is een klein, luxe en eco-vriendelijk resort in het Wakatobi archipel in zuidoost Sulawesi, Indonesië. Het is een uniek gebied met maar één duikresort: Wakatobi Dive Resort. Het resort ligt op het kleine eiland Tolandono. Het resort is aan zee gebouwd met de bungalows uitgestrekt langs het strand.

In het Wakatobi Dive Resort gaat het om genieten. Genieten van luxe en comfort, genieten van lekker eten, genieten van de zon, zee, strand én genieten van een prachtig onderwaterleven. Bij Wakatobi is het prachtig duiken vanuit een luxe resort.

Heerlijk eten bij Wakatobi

In het restaurant zorgt de keukenbrigade voor heerlijke maaltijden. Het is een combinatie van de lokale en internationale keuken met onder andere verse tonijn sashimi, soepen, vis, vlees, fruit en oriëntaalse specialiteiten. Verder is er iemand die zich speciaal met de desserts bezig houdt, zoals tiramisu, chocoladetaartjes, vruchtengebakjes en verse fruit salades.

Zowel in het restaurant als in de gezellige bar aan het einde van de jetty, worden heerlijke verse kokosnoot- en fruitsappen geserveerd. Daarnaast natuurlijk ook koffie, thee, frisdranken, bier, wijn en cocktails. Vanuit de Jetty Bar kun je met een drankje heerlijk genieten van de ondergaande zon. Dit zijn de momenten dat je geniet van het leven!

Welness

Wat zou een luxe resort zijn zonder spa? Ook Wakatobi heeft een spa. Je kunt je oppervlakte interval op een hele relaxte manier invullen door een heerlijke massage, body scrub, manicure, pedicure of schoonheidsbehandeling.

Het feit dat Wakatobi een afgelegen locatie is, betekent niet dat je geen toegang hebt tot het internet. Sterker nog, alle bungalows zijn voorzien van mogelijkheden voor draadloos Internet. Je kunt dus je laptop meenemen en in je eigen bungalow internetten (tegen kosten). Wil je alleen maar af en toe je mail checken, dan kun je ook naar de bibliotheek in het hoofdgebouw gaan. Daar staat een PC waar je ook gebruik van kunt maken.

Traditionele bungalows

De bungalows voor de gasten zijn in traditionele stijl gebouwd volgens de principes van ecotoerisme, maar wel met een heel hoog afwerkingniveau. Alle bungalows zijn ruim opgezet en beschikken over een kingsize bed en/of twee bedden, zodat er maximaal 3 volwassenen of twee volwassenen en twee kinderen per bungalow kunnen verblijven. Verder beschikken alle bungalows standaard over een veranda met stoelen en in de bungalows is een minibar en bureau met Internet toegang.

Er zijn drie verschillende types accommodatie: Villa’s, Ocean Bungalows en Palm Bungalows.

De Villa’s

Dit zijn de mooiste en de ruimste accommodaties van Wakatobi. Ze liggen aan de noord kant van het resort op een rotsrichel waardoor je een prachtig uitzicht hebt op de zee. De villa’s zijn modern en luxe ingericht en voorzien van alle comfort en privacy. Geniet van het kleine privé zwembad met eigen zonneterras met ligbedden. Je kunt natuurlijk ook in de schaduw zitten op je eigen balkon. Wakatobi Villa #1 is een Villa met twee slaapkamers die elk hun faciliteiten hebben. Ideaal voor gezinnen of koppels die samen reizen. Verblijf je in een Villa dan maak e gebruik van de butler service en privé gids (in de prijs inbegrepen).

De Ocean Bungalows

De Ocean Bungalows liggen direct aan het strand aan de westkant van de jetty en ze zijn prachtig. Ze hebben een prachtige veranda met comfortabele ligbedden en een prachtig uitzicht. De bungalows zijn mooi ingericht. De badkamer is gedeeltelijk binnen en gedeeltelijk buiten. Er is een (ommuurde) buiten douche! De bungalows aan de zuidkant hebben de meeste wind. In deze bungalows kun je de airco uitlaten en genieten van een zacht briesje.

De Palm Bungalows

De Palm Bungalows zijn ook prachtig ingericht, maar deze bungalows liggen niet direct aan het strand. De Palm Bungalows staan aan de zuid en westkant van het resort, iets achter de Ocean Bungalows in een mooie tropische tuin. Sommige Palm Bungalows hebben een gedeeltelijk uitzicht op zee.

De prijzen zoals weergeven in het prijsoverzicht zijn voor een standaard pakket van 7 nachten. Het is ook mogelijk om 5, 6, 10, 11, 12, 13,14 nachten of langer in het resort te verblijven. Wakatobi werkt met vaste aankomst/vetrekdata gedurende het jaar.

Vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen voor de periode waarin je wil reizen. Wij controleren dan gelijk de beschikbaarheid van de verschillende bungalow types. Combinaties met andere accommodaties in de regio of verblijf op Bali is mogelijk.
Telefoon:
033 45 71 594