background image

Duikvakanties Anilao

De nieuwe hotspot voor muck diving in Azië is Anilao, een schiereiland op ongeveer 2 tot 2,5 uur rijden ten zuiden van Manilla. Deze bestemming is al jaren een toplocatie voor de liefhebbers van de kleine critters maar is pas onlangs door de Europese duikers ontdekt. Ben je fan van het duiken naar het kleine spul dan is Anilao 'The Place to Be'. Als onderwaterfotograaf is het goed vertoeven in Anilao. De duiken hier laten je de mooiste critters zien van Blue ringed octopus tot verschillende soorten ghost pipefish. De duikgidsen zijn ware spoorzoekers en doen hun uiterste beste jouw verlanglijstje van critters tijdens jouw duikvakantie in Anilao te helpen afvinken. De kleine duikresorts zijn gelegen in de omgeving van het dorpje Anilao en zijn de perfecte uitvalsbasis voor jouw duikvakantie.

Het duiken rond Anilao is het gehele jaar mogelijk let wel op dat maanden juli tot oktober af en toe wat slechter weer kunnen hebben.

Maak een binnenlandse vlucht en combineer het duiken bij Anilao met het duiken rond bijvoorbeeld Moalboal of Malapascua. Andere combinaties zijn mogelijk met vliegen naar Dumaguete voor het duiken rond Dauin en Apo Island of vlieg naar Tagbilaran en duik bij Cabilao, Anda of Alona Beach Bohol. Natuurlijk behoort een combinatie met Sangat, bekend om zijn wrakken uit de WOII, ook tot de mogelijkheid. Heb je geen zin om tussentijds te vliegen en wil je je duikdagen optimaal gebruiken maak dan een combinatie met het iets zuidelijker gelegen Puerto Galera.


Anilao bestemmingen

Portulano Resort

Het gezellige en sfeervolle Portulano Resort is de perfecte uitvalsbasis om te duiken in Anilao, de nieuwe hotspot voor muck diving in Azië. Een goed resort met fantastisch duiken.
Vanaf:€ 1126 p.p.
Telefoon:
033 45 71 594