background image

Duikvakanties Khao Lak

Thailand is al jaren lang een favoriet vakantieland voor heel veel Nederlanders. Het land heeft veel te bieden qua cultuur en natuur en je kunt makkelijk in Thailand rond reizen.
Ook Thailand was in 2004 een van de landen welke getroffen werden door de Tsunami. In tegenstelling tot de kustlijn die ernstig beschadigd werd zijn de koraalriffen rond de Similan eilanden, Richelieu Rock en Koh Tachai nog intact, dit omdat deze ver uit de kust en in diepere wateren gelegen zijn.

Op dit moment is er veel te doen voor de actieve vakantieganger, Khao Lak blijft de perfecte toegangspoort voor het bezichtigen van de omgeving van de nationale parken, inclusief de Similan eilanden met werelds beste en mooiste duikstekken.

Het onderwaterleven van Thailand heeft veel te bieden, maar de bekendste gebieden, zoals bijvoorbeeld Phuket, zijn inmiddels wel erg druk en toeristisch geworden. Daarom is Dive & Travel op zoek gegaan naar een andere bestemming binnen Thailand en dat is Khao Lak geworden met de Similan- en Surin Islands.


Khao Lak bestemmingen

Khaolak Orchid Beach Resort

Vakantie zoals vakantie bedoeld is: rust en ruimte in dit prachtige resort. De wereld beroemde Similan Islands en het plaatsje Khao Lak bevinden zich op een steenworp afstand. **Gratis nachten**
Vanaf:€ 1030 p.p.

Khaolak Sunset Resort

Het Khao Lak Sunset Resort biedt een perfecte achtergrond voor diegene die op zoek is naar een privé strand omgeven door een overweldigend tropisch regenwoud.
Telefoon:
033 45 71 594