background image

Duikvakanties Singapore

Stopover Singapore
Indien je vliegt met Singapore Airlines heb je de mogelijkheid om op de heen- en terugreis naar je duikbestemming in Singapore een stopover te maken.

Naast de hotelovernachtingen ontvang je tevens nog verschillende gratis toegangsmogelijkheden voor o.a. Singapore River Boat Cruise, Singapore dierentuin, TigerLIVE, Jurong vogelpark en Sentosa Island. En alsof het nog niet genoeg is krijg je ook korting bij verschillende restaurants en voor verschillende stadstours. De Singapore SIA (Singapore Airlines) bus welke een speciale route door het centrum rijd is eveneens gratis. Zo kom je snel en makkelijk bij alle bezienswaardigheden. Bij je reispapieren of bij aankomst op de luchthaven ontvang je een uitgebreide folder met een overzicht van alle gratis mogelijkheden, een excursie overzicht en diverse landkaartjes van Singapore.


Singapore bestemmingen

Singapore Stopover Hotels

Indien je vliegt met Singapore Airlines heb je de mogelijkheid om op de heen- en terugreis naar je duikbestemming in Singapore een stopover te maken. Geniet van deze bijzondere moderne stad met zijn vele Aziatische invloeden.
Vanaf:€ 13 p.p.
Telefoon:
033 45 71 594