background image

Duikvakanties Lembeh Strait

Deze bestemming wordt ook wel dé macro bestemming van de wereld genoemd. Er leeft hier een ongelooflijke diversiteit aan bijzondere zgn. ‘critters’. Het duiken in Lembeh Strait wordt hier muck diving genoemd waarbij je duikt over een bodem van zwart vulkaan zand. Enkele van de vaste bewoners bestaan uit de hairy frogfish, stargazers, rynophias, mantaschrimp, mimic octopus, bastfish, orangutan crab, vele soorten naaktslakken en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ben je gek op macro duiken of ben je fotograaf dan is een duikvakantie naar Lembeh Strait the place to be! Deze bestemming is goed te combineren met het duiken in het Bunaken National Park bij Manado of met het Bangka Island Resort, dit is gelegen in Noord-Sulawesi. Alle combinaties qua dagen zijn mogelijk. De transfer tijd tussen de resorts is gemiddeld 2 uur, je duikt indien je dit wil dezelfde dag dus nog bij je nieuwe resort.


Lembeh Strait bestemmingen

Black Sand Dive Retreat

Het Black Sand Dive Retreat is een kleinschalig resort direct aan de Lembeh Street en staat o.l.v de wereldbekende onderwater bioloog Bruce Moore. Laat je verrassen door de zeer bijzondere onderwaterwereld.
Vanaf:€ 1504 p.p.

Lembeh Dive Resort

Het Lembeh Dive Resort heeft ruime kamers, gebouwd in Balinese stijl. Voor de kamers bevindt zich een grote veranda met mooie rotan stoelen én een wijds uitzicht over Lembeh Street en de Klabat vulkaan.
Vanaf:€ 1603 p.p.

NAD Lembeh Resort

Op het Lembeh Island aan de oostkant van Noord Sulawesi is het Normad Adventure Center Resort. Het is een klein informeel resort met een schitterende ligging. Je komt hier een top duikgebied tegen met de meest bijzondere onderwaterdieren.
Vanaf:€ 2043 p.p.

Passport to Paradise

De Passport to Paradise duikreis bied je het beste van de 3 verschillende duiklocaties (Bunaken, Bangka en Lembeh). Reis in één duikvakantie zonder verlies van duikdagen door boottransfers van het ene resort naar het andere resort.
Vanaf:€ 2827 p.p.
Telefoon:
033 45 71 594