background image

Duikvakanties Santa Cruz

De Galapagos eilanden zijn een uniek plekje op onze aardbol. Ze zijn bekend natuurlijk van de evolutietheorie van Charles Darwin en de prachtige natuur. Ook onder water is het uniek. Door de grote variëteit en grote hoeveelheden dieren weet je gewoon niet waar je kijken moet.

De Galapagos eilanden liggen ongeveer 1000 km ten westen van de kust van Ecuador. De eilandengroep bestaat uit 13 hoofdeilanden en talrijke kleinere eilanden. De fascinatie voor deze vulkanische eilanden bestaat vooral vanwege de buitengewone flora en fauna, die nergens anders in de wereld in deze vorm te vinden is. Je vindt hier boven water onder andere albatrossen, pelikanen, leguanen en reuzenschildpadden en een gevarieerd landschap met woestijnachtige gebieden, regen gebieden en hoogland gebieden. Het unieke aan de Galapagos eilanden is dat de dieren hier geen natuurlijke vijanden hebben. Daardoor kun je de dieren tot heel dichtbij benaderen. Onder water is het dierenrijk ook heel bijzonder met onder andere zeeleeuwen, galapagoshaaien en pinguïns.


Santa Cruz bestemmingen

Red Booby Hotel

Het Red Booby hotel ligt in het centrum van Puerto Ayora op het eiland Santa Cruz. Het hotel is eenvoudig ingericht, maar alles is schoon en keurig verzorgd Het hotel heeft een zwembad op de derde verdieping met uitzicht op zee.
Telefoon:
033 45 71 594