background image

Duikvakanties Gozo

De Maltese archipel bestaat uit drie bewoonde eilanden Malta, Gozo en Comino en vier onbewoonde eilanden Filfia, Cominotto, St. Pauls’s en Fungus rock. De eilanden liggen in het midden van de Middellandse zee op 93 km ten zuiden van Sicilië en 288 km ten noorden van Noord Afrika.

Gozo is kleiner dan Malta en heeft een ander karakter. Het landschap is veel groener, landelijker en spectaculairder met plateaus, kliffen, valleien en baaien. Het eiland is 14 km lang en 7 km breed en er wonen ongeveer 27.000 inwoners. De sfeer op Gozo is veel rustiger en relaxter dan op Malta, er is veel historie en de mensen zijn zeer gastvrij. Je bereikt Gozo in 25 minuten per ferry vanaf Malta

Voor de reizen in de prijslijst zijn we uit gegaan van de transfers per auto en ferry van Malta naar Gozo. Bij aankomst op de luchthaven van Malta wordt je ontvangen door een van onze lokale vertegenwoordigers. De rit naar de ferry boot in Cirkewwa duurt ongeveer 40 minuten. De overtocht naar Gozo neemt 25 minuten in beslag. Het is een grote ferry met een klein restaurantje en barretje en veel zitplaatsen. Bij aankomst op Gozo staat de chauffeur je weer op te wachten en ben je na een korte rit van 15 minuten in Xlendi Bay. De kosten (Euro 5,-) voor de ferry overtocht zitten niet bij de transfer inbegrepen en deze dienen bij vertrek vanaf Gozo bij het loket te worden voldaan. De boot vaart continu de overtocht Malta - Gozo v.v.


Gozo bestemmingen

Hotel San Andrea

Dit kleine gezellige hotel is gelegen op Gozo direct aan de boulevard van Xlendi Bay op enkele meters afstand van zee. Het hotel is enige tijd terug gerenoveerd en ziet er geweldig uit.
Vanaf:€ 596 p.p.

Ulysses Aparthotel

Het Ulysses Apart Hotel is een appartementen hotel dat boven de bekende duikschool Moby Dives gevestigd is. Het hotel ligt op 200 meter afstand van de gezellige kleine boulevard van Xlendi Bay.
Vanaf:€ 511 p.p.
Telefoon:
033 45 71 594