background image

Duikvakanties Bali

Een duikvakantie naar Bali staat garant voor een geweldige mix tussen cultuur, natuur en uitdagende duiken. Bali is een van de meest ondergewaardeerde duikbestemmingen in Indonesië. het beschikt over schitterende kantduik mogelijkheden, een uitdagend wrak (USAT Liberty) en duiken met manta's en mola mola's. Een combinatie van duiken op Bali en een vele van de andere bestemmingen in Indonesië behoort tot de mogelijkheden.
Dive and Travel geeft je de mogelijkheid om met diverse maatschappijen naar Bali te vliegen en te genieten van een schitterende duikvakantie.

In het zuiden van Bali is het toerisme begonnen en ook het meest ontwikkeld. In deze regio en met name in de plaatsen Kuta, Sanur en Nusa Dua kom je de meeste toeristen tegen, de meeste winkels en de meeste restaurants, de meeste bars en de meeste disco’s. Het is een hele levendige regio waar je zeker een keer een kijkje moet gaan nemen, maar het is geen afspiegeling van de rest van Bali. In de rest van Bali kom je ook toeristen tegen, maar niet zo massaal en met een andere interesse's. De meeste Balinezen hebben het hindoeïstische geloof en ze zijn daar de hele dag mee bezig. De mensen brengen dagelijks meerdere malen offers. Deze offers bestaan uit een bakje van bladeren met daarin wat bloemen, rijst en een beetje vlees. Alle huizen hebben een altaar, maar je vindt de offers op veel meer plekken. Bijvoorbeeld voor het huis of op de watertank, maar bijvoorbeeld ook bij de motor van de boot. Er zijn heel veel tempels op Bali waarvan je een aantal kunt bezoeken (Wel rekening houden met je kleding, knieën en schouders bedekt).


Bali bestemmingen

Kubu Indah Dive & Spa Resort

Het Kubu Indah Dive & Spa Resort is een kleinschalig resort met veel aandacht voor de gasten. Het resort heeft een geweldig huisrif en de duiklocaties zoals o.a. het Tulamben wrak in de directe omgeving zijn gevarieerd.
Vanaf:€ 993 p.p.

Bali Duikrondreis

Ontdek in 10 dagen de grote verscheidenheid die Bali zowel boven- als onderwater te bieden heeft. Een TOP bestemming voor degene die naast het duiken ook willen relaxen of iets willen ondernemen.

Bali Manta Experience

Ontdek in 10 dagen de grote verscheidenheid die Bali zowel boven- als onderwater te bieden heeft. Tijdens deze reis duik je extra op de duikplaatsen van Nusa Penida bekend om de "manta's".

Bali Mola Mola Duikrondreis

Tijdens deze duikrondreis kom je oog in oog te staan met de bijzondere Mola Mola (maanvis). Natuurlijk is er ook tijd genoeg om Bali boven- en onderwater verder te ontdekken.

Mimpi Resort Tulamben

Prachtige Balinese stijl bungalows gelegen in een tropische tuin. Na een indrukwekkende duikdag is het heerlijk nagenieten van de rust en achtergrondgeluiden van krekels, tokeh's en andere eilandbewoners.
Telefoon:
033 45 71 594