background image

Duikvakanties Sabah

In het hart van Zuidoost Azië ligt één van de meest fabelachtige landen op deze wereld: Maleisië, een tropisch paradijs met een ongelooflijke charme. Maleisië is een ware schatkamer van verschillende culturen met ontzettend gastvrije mensen. Samen met de exotische, overheerlijke keuken, fascinerende feesten, schilderachtige plaatsjes en een moderne skyline is Maleisië een unieke bestemming geworden.

Maleisië grenst in het noorden aan Thailand en in het zuiden aan Singapore. Bovendien strekt Maleisië zich uit over het noordelijke deel van Borneo, waar zich de federale staten Sabah en Sarawak bevinden. Hier vind je de wereldberoemde duikplaatsen Sipadan-Kapalai Water village, Layang Layang Island Resort, Lankayan Island en natuurlijk het Sepilok Nature Resort met de Orang Oetangs. Maleisië heeft een zeer mooie lange kust, met talloze, bekoorlijke eilandjes er voor.


Sabah bestemmingen

Lankayan Island Resort

Lankayan heeft een dichte tropische vegetatie, prachtige witte zandstranden en een geweldige onderwaterwereld. Je zit hier zowel boven als onderwater midden in de natuur.

Layang Layang Island Resort

Layang Layang is een mooi uitgangspunt voor spectaculair duiken. Gelegen in het midden van de zuid Chinese zee bied het helder water, prachtige koraalriffen en heel veel vis.
Vanaf:€ 3301 p.p.

Sipadan Kapalai Dive Resort

Ontdek deze schitterende duikbestemming. Duik op de riffen van het wereldberoemde Sipadan Island. Schildpadden, haaien en grote vis in overvloed.
Telefoon:
033 45 71 594