background image

Duikvakanties Cebu Island - Moalboal

De Filippijnen zijn een groep van ruim zevenduizend eilanden. Deze eilanden hebben allemaal iets anders te bieden wat betreft historie, cultuur en natuur. Wat je ook zoekt van witte stranden, groene jungle en hoge bergen tot moderne steden en platteland, de Filippijnen heeft het allemaal. Naast Filippijns wordt er door de meeste mensen ook Engels gesproken. De Filippino’s zijn vriendelijke mensen die van een feestje houden. Er zijn dan ook gedurende het hele jaar diverse festivals.

Een duikvakantie naar Cebu Island biedt een grote verscheidenheid aan vissoorten. Van barracuda's tot sweetlips en van groene schildpadden tot octopussen en koraalduivels. Daarnaast zijn er harde en zachte soorten koralen te bewonderen.

Een duikreis naar Cebu Island is interessant voor de beginnende, maar ook voor de gevorderde duiker. Er zijn verschillende duikstekken waar de diepte varieert van 5 meter tot wel 65 meter diep. Er kunnen nachtduiken en schemer duiken worden gemaakt evenals driftduiken en er zijn ook meerdere kleine grotten te ontdekken.

Het weer kan het duiken op de Filippijnen beïnvloeden, lees onderstaande tekst die wij samen met de lokale duikoperators hebben samengesteld.


Cebu Island - Moalboal bestemmingen

Magic Island Dive Resort

Het motto van Magic Island Dive Resort is de combinatie van gastvrijheid met kwaliteit. Mooie bungalows, erg lekker eten en fantastisch duiken maken deze bestemming tot een Topper.
Vanaf:€ 1215 p.p.

Central Visayas Dive Safari

Ontdek de mooiste duiklocaties rond Moalboal, Apo Island, Siquijor en Panglao eiland aan boord van een authentieke grote Bangka safariboot. Combineer deze safari met een verblijf in Moalboal en Alona Beach op Bohol.
Vanaf:€ 630 p.p.
Telefoon:
033 45 71 594