Offerte aanvragen
background image

Duikvakantie MY Nautilus Two

  Nautilus Two

  Nautilus Two is het grotere “zusje” van Nautilus One en is ook gebouwd naar Maldiviaans ontwerp. Omdat de houten boot lager is dan de meeste stalen boten, ligt het stabiel in het water wat veel comfort biedt. Nautilus Two is 43 meter lang en biedt plaats aan maximaal 24 gasten aan boord, hierdoor is er zeer veel ruimte en samen met de uitstekende service van de crew is dit een zeer goede basis voor een onvergetelijke duikvakantie.
  Er zijn in totaal 3 dekken; op het Sundeck kun je heerlijk relaxen na een dag duiken op de comfortabele ligbedden of in de jacuzzi. Op het Maindeck vind je voorop de boot een overdekt lounge gedeelte, op het achterdek is een overdekt gedeelte waar de maaltijden met mooi weer geserveerd worden. Binnen zijn 2 hutten, de bar, salon en eetgedeelte met een bijzonder buffet in de vorm van een boot. Daarnaast is er een platform waarvan je kunt snorkelen of zwemmen als de boot in de lagune voor anker ligt. S’ avonds kun je vanaf het achterdek en door middel van lampen regelmatig manta’s zien.
  Er wordt gedoken vanaf de duikdhoni, ook gebouwd volgend Maldiviaans ontwerp. Je duikuitrusting blijft tijdens de trip op de Dhoni en daar worden de tanks gevuld. Door het gebruik van de duikdhoni heb je geen last van compressoren als de tanks gevuld worden.

  Hutten

  Er zijn in totaal 12 hutten, waarvan 2 op het Maindeck en 10 op het Lowerdeck. De hutten zijn ca 20-25 m² en voorzien van individueel regelbare airconditioning, voldoende opbergruimte voor kleding, persoonlijke spullen en koffers. Mocht je liever geen airconditioning willen gebruiken, dan is er voldoende ventilatie door middel van de patrijspoorten en dakluiken. De 2 hutten op het Maindeck en 2 hutten op het Lowerdeck hebben een 2-persoonsbed, de overige hutten hebben een 2-persoons- en 1-persoonsbed. De maximale bezetting per hut is 2 personen.
  Aan boord zijn er voldoende stopcontacten met Europese stekker, in de Salon is een oplaadstation om je batterijen en accu’s op te laden.
  Tijdens de trip verblijf je op basis van volpension inclusief koffie, thee en water. Er worden dagelijks verse en gevarieerde maaltijden klaargemaakt door de enthousiaste staff. Heb je een dieetwens of allergie geef dit dan bij boeking door.
  Telefoon:
  033 45 71 594